Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα σε 80 λογαρισμούς με τα 15.000.000€

Εξονυχιτικοί οι έλεγχοι στην Κιβωτό του Κόσμου  με τους πολλούς “φορτωμένους” λογαριασμούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης της «Κιβωτού του Κόσμου», που ερευνούν οι Αρχές μετά τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για την ροή χρήματος και την οικονομική διαχείριση της ΜΚΟ.

Στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας θα ανοίξουν αύριο Πέμπτη 8/12/2022 τραπεζική θυρίδα στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντώνιου στη Χίο.

Σύμφωνα με το news.gr,  mία ακόμα θυρίδα σε τράπεζα στη Χίο, η οποία είναι καταχωρημένη στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντώνιου, θα ερευνήσουν αύριο Πέμπτη τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν. Μπορεί μέσα από τους ελέγχους σε τραπεζικούς λογαριασμούς και τραπεζικές θυρίδες τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας να έχουν εντοπίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ωστόσο εικάζεται, ότι δεν έχουν βρεθεί όλα τα μετρητά, που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Πέρα από τους 80 τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν βρεθεί στην κατοχή της «Κιβωτού του Κόσμου», το ζητούμενο που προκύπτει από τον οικονομικό έλεγχο, είναι πώς έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 15 εκατ. ευρώ και γιατί δεν έχουν επενδυθεί για τις ανάγκες της δομής ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, σχετικά με την θυρίδα στην Χίο, δεν αναμένεται να βρεθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά μπορεί τα εν λόγο χρηματικά ποσά να αφορούν κάποιες προσωπικές και παροδικές συναλλαγές των εμπλεκόμενων προσώπων.

Πηγή: news.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αντίστροφη μέτρηση για το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου

Αντίστροφη μέτρηση για το 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου, και έναν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *