Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου σε δολάρια…

Ο πατέρας Αντώνιος «Κιβωτού του Κόσμου» φέρεται να είχε και τραπεζικούς λογαριασμούς  σε δολάρια όπως προκύπτει από την έρευνα των οικονομικών του…

Νέα στοιχεία και ερωτήματα προκύπτουν για τα οικονομικά στοιχεία των πρώην ιθυνόντων της «Κιβωτού του Κόσμου» από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το news.gr, το ενδιαφέρον των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας έχουν τραβήξει τρεις τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομα του πατέρα Αντώνιου, με συνδικαιούχους την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και τρία ακόμη άτομα, οι καταθέσεις στους οποίους είναι σε… δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα, από τις κινήσεις προκύπτει, ότι στους τρεις λογαριασμούς υπήρχαν συνολικά 150.000 δολάρια το 2018, ενώ το 2019 το συνολικό ποσό μειώθηκε στα 113.000 δολάρια.

Εκτός όμως από την προέλευση των χρημάτων αυτών, στο στόχαστρο μπαίνουν και οι τρεις συνδικαιούχοι, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άγνωστα μέχρι σήμερα πρόσωπα στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Πηγή: news.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πάνω από 35 νέα κρούσματα κορονοϊού

Την Δευτέρα  30/1/2023 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό στην Λαμία. Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *