Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΚΚΕ Φθιώτιδας: Οι πολιτικές εξορμήσεις για τον Μάρτιο 2022

Δείτε το πρόγραμμα των εξορμήσεων τρου ΚΚΕ Φθιώτιδας για τον Μάρτιο 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
για τον Μάρτη του 2022

Κυριακή 13 Μάρτη:11.30π.μ..Περιοδεία στο Πάρκο του πρώην στρατοπέδου Τσαλτάκη με επικεφαλήςτον Ιακωβίδη Φοίβο μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Κυριακή 13 Μάρτη:Σύσκεψη για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης με ομιλητή τον Μπασδέκη Κώστα μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Μάρτη: 09:00 π.μ. Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων με επικεφαλής τον Μπασδέκη Κώστα μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.
Δευτέρα 14 Μάρτη: 09:00 π.μ. Περιοδεία στην Α΄ και Β΄ διεύθυνση Εκπαίδευσης Φθιώτιδαςμε επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Μάρτη: 10:00 π.μ. Περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα μαγαζιά τουκέντρου της Λαμίας με επικεφαλής τον Θάνο Νεόφυτο μέλος του Τ.Γ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Μάρτη: 9.3ο μ.μ. Εξόρμηση στο εργοστάσιο της Τσιπίτα με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Αλέξη στέλεχος του ΚΚΕ

Τρίτη 15 Μάρτη:10:00π.μ. περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Λαμίας με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τρίτη 15 Μάρτη: 1.30 μ.μ εξόρμηση στο εργοστάσιο ΠΑΝΕΛΚΟ με επικεφαλής τον Αλεξόπουλο Δημήτρη μέλος του Τ.Γ. Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Τετάρτη 16 Μάρτη:11π.μ.Περιοδεία στο Δασαρχείο Λαμίας με επικεφαλής την Μπαφούτσου Ανδριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 16 Μάρτη: 12:30π.μ. Περιοδεία στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας και στις 1.30μ.μ. στο εργοστάσιο ΙΟΛΗ, με επικεφαλής την Μπαφούτσου Ανδριάνα γραμματέα της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 16 Μάρτη:Εξόρμηση στο εργοστάσιο της ΝΕΧΑΝΣ Λαμίας με επικεφαλής τον Χαλιώτη Νίκο μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 20 Μάρτη: Συγκέντρωση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας στις 7μ.μ. με ομιλητή τον Μπάτσικα Κώστα γραμματέα Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νοσοκομειακοί γιατροί στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 1/12 στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας

Ευρύ κάλεσμα έχουν απευθύνει οι νοσοκομειακοί γιατροί για συμμετοχή των φορέων της πόλης στη μεγάλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *