Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κλείδωσε την 85χρονη μητέρα της στο μπαλκόνι και έφυγε…

Η 85χρονη πάσχει από άνοια και η κόρη της φαίνεται πως την κλείδωσε στο μπαλκόνι…. 

Αργότερα όπως δήλωσε η ηλικιωμένη, «Δεν έχω κανένα παράπονο από την κόρη μου. Κακία στιγμή ήταν.»

Συγκεκριμένα, μία ηλικιωμένη 85 ετών σύμφωνα με το newsit.gr, άρχισε να καλεί σε βοήθεια από το μπαλκόνι της στην Θεσσαλονίκη, όπου ήταν εγκλωβισμένη, με τους γείτονες να καλούν αμέσως την αστυνομία….

«Μας είπαν ότι η γυναίκα έχει δύο κόρες που την κλειδώνουν στο μπαλκόνι και φεύγουν, το τελευταίο χρόνο. Κινδύνευε η ζωή της. Καλέσαμε κλειδαρά και ανοίξαμε την πόρτα», κατέθεσε ο μάρτυρας αστυνομικός που ειδοποίησε την αστυνομία, βλέποντας τηην ηλικιωμένη στο μπαλκόνι της στην Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι δύο αδελφές αναζητήθηκαν. Η κατηγορούμενη – η οποία διαμένει μόνιμα μαζί με την ηλικιωμένη – δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, επί τρεις ώρες, ενώ η άλλη αδελφή έφτασε από την Πρέβεζα, για να δώσει κατάθεση.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στην κόρη που μένει με την 85χρονη μητέρα της το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, ενώ αποφάσισε η έφεση της να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινή.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από την κόρη μου. Κακία στιγμή ήταν. Εγώ εκεί το αποδίδω» ανέφερε η 85χρονη – μητέρα. «Πρώτη φορά έμεινα μόνη στο σπίτι. Με φροντίζει, δεν μου λείπει τίποτα. Δεν έχω παράπονο από τις κόρες μου», συμπλήρωσε.

Στην κατάθεση της προς την αστυνομία που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, η δεύτερη αδελφή είπε για την κατηγορούμενη ότι «δεν έχει άλλους πόρους ζωής και ότι διαμένει με την ηλικιωμένη μητέρα τους, η οποία πάσχει από άνοια. Ζει από τη σύνταξη της και από ένα ενοίκιο. Μου είπαν ότι την άφησε μόνη στο μπαλκόνι και η μητέρα φώναζε βοήθεια. Έχει συμβεί αυτό τουλάχιστον 20 φορές. Με παίρνουν τηλέφωνα κάθε μέρα. Δεν θέλει να την στείλουμε σε γηροκομείο γιατί θα χάσει τη σύνταξη», κατέθεσε η μάρτυρας.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη, η οποία δήλωσε ότι είναι γιατρός, εξήγησε ότι έχει μοιραστεί την οικογενειακή περιουσία με την αδελφή της, με τον εισαγγελέα να ζητά να κηρυχθεί ένοχη σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παρεμβάσεις Χρήστου Σταϊκούρα για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού τομέα

  Χρήστος Σταϊκούρας: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού τομέα Τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *