Breaking News

Κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού – Α21

Πότε κλείνει η πλατφόρμα και πότε ενεργοποιείται εκ νέου

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μαζί με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν ότι, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού – Α21, κλείνει προσωρινά, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18.00, ενόψει της πληρωμής της 4 ης Δόσης του επιδόματος την 30 η Σεπτεμβρίου 2024.

Μετά τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του επιδόματος θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.00.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ ( https://opeka.gr/ ) μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα που χορηγεί ο Οργανισμός.

Δες επίσης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση λέει πως δεν «φοβάται» τις ρωσικές επιθέσεις με drones και ετοιμάζει νέες κυρώσεις στη Μόσχα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να εκφοβιστεί από τη Ρωσία, μετά τις υβριδικές επιθέσεις που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *