Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό

Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκέμβρη το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Δομοκό.

Στην αντιπροσωπεία μεταξύ άλλων συμμετείχε και η Μπαφούτσου Ανδριάνα Γραμματέας της Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ και ο Χρήστος Νιάνιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Δομοκού.

Η Αντιπροσωπία επισκέφτηκε τους χώρους του Θεραπευτηρίου, συνομίλησε με τον πρόεδρο Δρακάκη Δημήτρη ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ύπαρξης της δομής και ενίσχυσής της. Ακολούθησε σύσκεψη με τους εργαζομένους του Θεραπευτηρίου κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα και η αναγκαιότητα ενίσχυσης της δομής τόσο υλικοτεχνικά όσο και με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων αναγκαίων για την εύρυθμη λειτουργία της. Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις διαφορετικές εργασιακές σχέσεις που υπάρχουν, στην ανάγκη ενίσχυσης της δομής με προσωπικό, στη μονιμοποίηση των συμβασιούχων καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, στον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα για την άρτια λειτουργία της δομής.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων και τη στήριξη των αιτημάτων τους, την ανάγκη ανάπτυξης αντίστοιχων δομών με τη στελέχωση προσωπικού ώστε να καλύπτεται το σύνολο των αναγκών που υπάρχουν στο νομό Φθιώτιδας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Live η πορεία της κακοκαιρίας “Barbara” – Πυκνές χιονοπτώσεις στη Φθιώτιδα [χάρτης]

Χιονοπτώσεις  σημειώνονται κυρίως στην κεντρική Ελλάδα ενώ επικρατεί και πολύ κρύο. Στη Λαμία χιονίζει από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *