Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Άμφισσας

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Άμφισσας , πραγματοποίησαν σε κοινή εκδήλωση, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2023 την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Άμφισσα την οποία ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Σερεντέλλος.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον βουλευτή Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα, τον Αντιδήμαρχο Άμφισσας κ. Νικόλαο Λουπάκο, τον αντιδήμαρχο Ιτέας κ.Γεώργιο Τσατσαρώνη ,τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος & πρασίνου κ.Ανδρέα Παναγιωτόπουλο ,τον πρόεδρο ΔυκτίουΔ.Δελφών και πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Δελφών κ.ΝίκοΚατσικούλη ,την τοπική Κοινότητα Άμφισσας εκπροσώπησαν η κ.ΦανήΦουσέκη και ο κος Γιάννης Σταματόπουλος , τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ.Σωτήρη Σωτηρόπουλο τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Λουκά Αναγνωστόπουλο κ.ΠαναγιώτηΜέγκο και κ.Γιωργο Δρακάκη τον υποδιοικητή Α.Τ.Ιτέαςκ.Κατσούλη Θοδωρή και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Βασίλη Αυγερινό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και στους φίλους του εμπορικού συλλόγου Άμφισσας .
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.ΓιώργοΦαλίδα γεννημένος το 1929 ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Άμφισσας από το 1978 όπου ήταν από τους βασικούς συντελεστές ίδρυσης του συλλόγου και μας συγκίνησε όλους με την αφήγηση του και στην κ.Αναστασία Λαμπροπούλου – Μυταρά που για περισσότερα από 30 χρόνια έχει καταφέρει να συνδιάσει την επιστημονική της επάρκεια με την επιχειρηματικότητα.
Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και το 2023 θα συνεχίσει ενωμένη να επιτελεί τα καθήκοντά της με καθημερινή επικοινωνία με όλους τους συλλόγους και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για ένα καλύτερο αύριο.
Ευχόμαστε το 2023 να είναι μια χρονιά γεμάτη από υγεία, αντοχές και με περισσότερα κέρδη για τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για την Ομοσπονδία Για τον Εμπορικό Σύλλογο
Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΕΝΤΕΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Περιφέρεια Θεσσαλία – Λάρισα: Επέκταση του ΧΥΤΥ

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η επέκταση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Π.Ε. Λάρισας ως ΧΥΤΥ, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *