Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής ο Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας

Ο Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας νέος Αττικάρχης

Στη θέση του νέου Γενικού Αστυνομικού Αττικής (Αττικάρχης) τοποθετήθηκε ο Υποστράτηγος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος μετακινείται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Σημειώνουμε ότι ο κ. Μαντζιώκας  είχε διατελέσει και Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός  Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία.

Με το που γνωστοποιήθηκε η τοποθέτηση του ανέφερε ο κ. Μαντζιώκας:

“Η ανανέωση της εμπιστοσύνης από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς το πρόσωπό μου, που με συγκινεί για πολλοστή φορά, αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα και επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης του Σώματος και της Πολιτείας γενικότερα για το έργο που επιτελείται. Παράλληλα με γεμίζει με δύναμη και με περισσότερη ευθύνη…
«Πάνω απ΄ όλα το καθήκον…» Αυτό μου δίδαξε η Ελληνική Αστυνομία για 38 χρόνια που την υπηρετώ. Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ και πάλι οικογένεια, φίλους, συναδέλφους.
Ένα κομμάτι της καρδιάς μου το αφήνω εδώ. Είστε όλοι εσείς, είναι ο τόπος μου. Είναι όλα αυτά που μας δένουν. Τα ευχάριστα και τα δύσκολα που περάσαμε μαζί.
Η εμπιστοσύνη σας και η στήριξή σας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να αντιμετωπιστούν δύσκολες καταστάσεις με επιτυχία. Έτσι παίρνεις δύναμη και νιώθεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις……………………
Δεσμεύομαι ότι και από τη νέα μου θέση ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής θα συνεχίσω να υπηρετώ το Σώμα και τον Πολίτη με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση…………………
Σε ότι με αφορά, εκτός από το τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», εύχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ και δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα εκεί, όπου και όταν με χρειαστείτε.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κ. Μητσοτάκης για την μάχη απέναντι στον καρκίνο:” Είναι μια μάχη που δίνουμε και θα δίνουμε μαζί, πολίτες και πολιτεία”

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρόληψη κατά του καρκίνου “Η μάχη απέναντι στον καρκίνο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *