Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκινά άμεσα το έργο της αποχέτευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο – Γ. Συκιώτης: “Υλοποιείται μια από τις πιο σημαντικές δεσμεύσεις μας”

12.000.000€ για το έργο της αποχέτευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο

“Μετά από προσπάθειες χρόνων, μια από τις πιο σημαντικές δεσμεύσεις μας επιτέλους θα υλοποιηθεί.” αναφέρει ο Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης αναφορικά με το σημαντικό έργο της αποχέτευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με την αναρτηθείσα απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης (Αθήνα 20/05/2022 Α. Π.: ΕΥ∆/ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 5373/20-05-2022), εντάχθηκε και χρηματοδοτείται άμεσα η κατασκευή της αποχέτευσης ακαθάρτων του Αγίου Κωνσταντίνου, με πλήρες εσωτερικό δίκτυο, με τους καταθλιπτικούς αγωγούς και τα αντλιοστάσια και η μελέτη και κατασκευή της νέας εγκατάστασης επεξεργασίας Λυμάτων.

Ένα έργο με χρηματοδότηση περίπου 12.000.000€  έρχεται για να λύσει οριστικά και όχι με ημίμετρα τα χρόνια προβλήματα της αποχέτευσης του οικισμού του Αγίου Κωνσταντίνου.

Σε δήλωση του ο κ. Συκιώτης ευχαριστεί τον υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα – άλλωστε είναι γνωστή η άριστη συνεργασία που υπάρχει- που με πρωτοβολυλίες του εξασφάλισε την χρηματοδότηση ενός  έργου πνοής που συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας  τόσο για τους δημότες όσο και για τους επισκέπτες του Αγίου Κωνσταντίνου.

“Ευχαριστώ θερμά και σε προσωπικό επίπεδο τον κο. Υπουργό και συντοπίτη μας Χρήστο Σταϊκούρα, για την δραστική συμμετοχή και παρέμβασή του, στην εξεύρεση της χρηματοδότησης ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου υποδομής για την περιοχή μας. Βοηθάμε τον τόπο μας να αλλάξει πρόσωπο, θέλουμε οι συμπολίτες μας να βιώσουν στην καθημερινότητά τους την αλλαγή αυτή και όχι μόνο να ακούνε υποσχέσεις και είμαστε τυχεροί, που οι προσπάθειές μας η μία μετά την άλλη ευοδώνονται.” αναφέρει ο κ. Συκιώτης.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν το πρώτο από τα 16 συνολικά που πρόσφατα ο κ. Σταϊκούρας (Απρίλιος 2022)  ανακοίνωσε ότι ασχολήθηκε, είχε πρωτοβουλίες και δρομολόγησε μετά από σχετικά αιτήματα του Δήμου.

Χρ. Σταϊκούρας: “16 έργα πνοής στον Δήμο Καμένων Βούρλων”

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οικογενειακή τραγωδία…. Πυροβόλησε τη νύφη του και μετά αυτοκτόνησε…

Νέα οικογενειακή τραγωδία καταγράφεται στη χώρα μας… Πυροβόλησε την νύφη του και μετά έβαλε τέλος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *