Δευτέρα , 16 Μαΐου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ξεκινούν εργασίες για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στο δρόμο Καλύβια Πεζούλας – Φράγμα Πλαστήρα

Νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Καλύβια Πεζούλας- Φράγμα, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση, προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων που εκδηλώνονται σε διάφορα σημεία του δρόμου, που εμφανίζει αυξημένη κυκλοφορία αφού εξυπηρετεί τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους πολλούς επισκέπτες της τουριστικής περιοχής.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και περιλαμβάνει εργασίες οριστικής αποκατάστασης σε σημεία που παρατηρήθηκαν κατολισθήσεις πρανών, ανάντη ή κατάντη του οδικού δικτύου της ε.ο.10 « Τμήμα Καλύβια Πεζούλας- Φράγμα», με την μέθοδο των τοίχων αντιστήριξης (βαρύτητας), με στόχο τη συγκράτηση των πρανών και την ασφαλή λειτουργία της οδού.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Οι μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας συμμετείχαν στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας AE με στόχο την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης των μαθητών, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, μαθητές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *