Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Περιφέρεια Θεσσαλίας: 2.000.000€ για την βελτίωση του δρόμου από Μουζάκι προς Κρυονέρι στην Π.Ε. Καρδίτσας

Έργο στο δρόμο των δύο  χωριών στη Λίμνη Πλαστήρα

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέο έργο, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου που ενώνει το Μουζάκι με το Κρυονέρι.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης τάφρου τριγωνικής διατομής ή τάφρου ερείσματος, καθαίρεσης και ανακατασκευής όπου απαιτείται τοιχείων αντιστήριξης και κοιτοστρώσεων από σκυρόδεμα, άρσης καταπτώσεων και καθαρισμού πρανών, καθαρισμού οχετών αποχέτευσης ομβρίων, κατασκευής επιχωμάτων με θραυστά επίλεκτα υλικά κατηγορίας Ε4, αποκατάστασης της βάσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται, νέα ασφαλτόστρωση, σήμανση και διαγράμμιση.

«Δρομολογούμε ένα ακόμη έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η εικόνα της λιμνοθάλασσας σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό σου προμηνύει ότι θα γευτείς κάτι συναρπαστικά νόστιμο

Πανέμορφες γειτονιές πελάδων, ιδιαίτερες καλύβες ψαράδων και μεγάλη ποικιλία υδρόβιας ζωής σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *