Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπροστά στο Εφετείο Λαμίας λόγω συγκέντρωσης ατόμων

Η ανακοίνωση από την Αστυνομία – Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για τον αντιεξουσιαστή Γ. Μιχαηλίδη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν αύριο Δευτέρα 25-07-2022, λόγω πραγματοποίησης συγκέντρωσης ατόμων έξωθεν του Εφετείου Λαμίας.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αύριο Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 το πρωί, λόγω πραγματοποίησης συγκέντρωσης – συνάθροισης ατόμων έξωθεν του Εφετείου Λαμίας.

Συγκεκριμένα, θα ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 10:00 έως περάτωσης της κινητοποίησης, (αποχώρησης συγκεντρωθέντων), επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά στη Λαμία, ήτοι από τη διασταύρωση Φούντα έως τον κόμβο Έκθεσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων για την είσοδο και έξοδο στην πόλη της Λαμίας, θα διεξάγεται μέσω των κόμβων Σερδάρη και Ξηριώτισσας. Τονίζεται ότι σε κάθε περίπτωση, παρακαλείστε όπως συμμορφώνεστε στα ανωτέρω, καθώς και στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γοργοπόταμος: Γιόρτασαν και τίμησαν την 80η επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας [ΦΩΤΟ]

Με κάθε επισημότητα, την Κυριακή 27/11/2022 γιορτάστηκε και τιμήθηκε η 80η επέτειο της ανατίναξης της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *