Παρασκευή , 8 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. στην περιοχή της Στυλίδας

Ενημερωθείτε για τις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 8/11/2022

Όπως ανακοινώνει η “Κεντρική Οδός”, “κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες διεξαγωγής άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας πλήρους κλίμακας «ΣΤΥΛΙΔΑ 2022» στη Σήραγγα Τ7, η δεύτερη κατά σειρά σήραγγα στην αλληλουχία σηράγγων Στυλίδας.

Ειδικότερα, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, από τις 07:30 έως τις 17:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος από τον Ημικόμβο (Η/Κ) Αχινού-Καραβομύλου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγ. Μαρίνας.

Η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα θα διεξάγεται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου με την τοποθέτηση κατάλληλων κατευθυντήριων πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Μαυρομαντήλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χαροπαλεύει 31χρονος αστυνομικός – Διασωληνώθηκε… Δέχθηκε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στον μηρό Τα εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *