Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Ανακοίνωση-απάντηση των 4 εκλεγέντων μελών για τον τσακωμό και τις μηνύσεις

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας των Κυνηγών, των τεσσάρων  εκλεγέντων μελών στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας για τον καβγά και τις μηνύσεις από κάθε πλευρά που έγιναν.

Σχετικό άρθρο εδώΗ υπόθεση πλέον οδηγείται στα δικαστήρια καθώς και οι δύο άντρες ( σ.σ. κουμπάροι μεταξύ τους και προηγούμενα συμβάντα μεταξύ τους-  καταθέτουν μηνήσεις  για το περιστατικό και παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συμπολίτες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε στις 17-04-2022 διεξήχθησαν Αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας. Κατά τις αρχαιρεσίες κατατίθεται ένα ενιαίο Ψηφοδέλτιο με δεκαέξι (16) υποψηφίους, για μέλη του Δ.Σ., από τα οποία εκλέγονται τελικώς τα οκτώ (8) και τέσσερα υποψήφια μέλη από τα οποία εκλέγονται δύο (2) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Ατύπως σχεδόν πάντοτε συγκροτούνται δύο ή και περισσότερες αντίπαλες ομάδες, εν προκειμένω αυτή τη φορά εξελέγησαν τέσσερα μέλη από κάθε αντίθετη πλευρά.

Επισημαίνεται, ότι το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, απαρτίζεται και από ένα μέλος (9ο ), ο οποίος είναι ο Ταμίας του Συλλόγου και ο οποίος διορίζεται από την αρμόδια Δασική Αρχή, εν προκειμένω το Δασαρχείο Λαμίας, ύστερα όμως από πρόταση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου και αφού συγκροτηθεί σε σώμα. Επισημαίνεται, ότι ο διορισμός είναι διοικητική πράξη και δημοσιεύεται στην διαύγεια για να αποκτήσει νόμιμη ισχύ.

Στην προκειμένη περίπτωση τέσσερα (4) μόνο, εκ των εκλεγέντων μελών προέτρεξαν και κατά παράβαση του Καταστατικού, χωρίς να έχει συγκροτηθεί σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. πρότειναν για διορισμό στο αξίωμα του Ταμία, μονομερώς πρόσωπο της επιλογής τους, ώστε να δημιουργηθεί πλασματική πλειοψηφία, κατά παράβαση της λαϊκής βούλησης.

Ατυχώς η Δασική Αρχή απεδέχθη την πρόταση της ομάδας των τεσσάρων (4) μελών, που προέτρεξαν, χωρίς συνεννόηση των υπολοίπων, κατά παράβαση του Καταστατικού μας,

Το Kαταστατικό του Κυνηγετικού Συλλόγου έχει ισχύ νόμου, διότι όπως όλοι γνωρίζουν, τα αναγνωρισμένα Κυνηγετικά Σωματεία και η λειτουργία τους διέπονται από Καταστατικό, το οποίο κυρώνεται με ΦΕΚ και έχει ισχύ νόμου λόγω της αυξημένης εποπτείας σε αυτούς από το Υπουργείο Γεωργίας.

Το χθεσινό ατυχές συμβάν κάθε άλλο τυχαίο ήταν, αφού ΜΗ εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ και φίλα προσκείμενος στην προαναφερόμενη ομάδα των τεσσάρων (4) και χωρίς να έχει δικαίωμα παρουσίας στην συνεδρίαση του συγκεκριμένου Δ.Σ., μεθόδευσε βίαιο περιστατικό (με συνδρομή της συζύγου του – μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του κουμπάρου του – απλού μέλους του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας) !!!

Για το ανωτέρω συμβάν το μέλος της ομάδας μας, που εντέχνως προσπάθησαν να εμπλέξουν, υπέβαλλε έγκληση, για σοβαρότατα αδικήματα, αυτοπροσώπως, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

α) Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας,

β) καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια διαπλοκής, αυθαιρεσίας και προσπάθεια αλλοίωσης της λαϊκής βούλησης και ιδιαίτερα των κυνηγών που συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές,

γ) Εφιστούμε την προσοχή σε άπαντες για την τήρηση της νομιμότητας και

δ) Αφήνουμε τους θιασώτες της προσπάθειας αλλοίωσης της λαϊκής βούλησης στην κρίση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα στην κρίση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, επιφυλασσόμαστε δε για την τήρηση της νομιμότητας και κατά των όποιων τρίτων έχουν συμπράξει στα ανωτέρω.”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μαρτίνο Φθιώτιδας: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *