Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Αγιασμός των γραφείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας

Ένα αίτημα ετών ικανοποιείται και πλέον η Λαμία γίνεται μια από τις πρώτες περιφερειακές πόλεις σε όλη την Ελλάδα, που αποτελεί και επίσημα την έδρα ενός ανερχόμενου αθλήματος και συγκεκριμένα η Λαμία γίνεται η έδρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας και φιλοξενείται στο Χαλκιοπούλειο Αθλητικό Συγκρότημα.

Η επιτυχία αυτή αποκτά τεράστια σημασία για την Φθιωτική πρωτεύουσα καθώς ανεβάζει σε πολύ υψηλό το αθλητικό επίπεδο της περιοχής, αποτελώντας πόλο έλξης για μεγάλες διοργανώσεις και όχι μόνο.

Το πρωί της Κυριακής από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού των νέων γραφείων της Ομοσπονδίας, επισφραγίζοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο την υλοποίηση ενός αιτήματος αρκετών ετών για τα δραστήρια τοπικά μέλη του αθλήματος στη Λαμία.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος , οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος και Γιάννης Ζωγράφος που απένειμαν τα πτυχία των πρώτων διαιτητών της Διελκυνστίδας, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργου Ζαϊμη, του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας συντοπίτη μας Βαγγέλη Κούτρα, αλλά και μελών και αθλητών.

Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας Βαγγέλης Κούτρας ευχαρίστησε το Δήμο Λαμιέων και τον Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο, για την καθοριστική συμβολή του στο άθλημα και την φιλοξενία της Ομοσπονδίας σε χώρο του Χαλκιοπούλειου, σε ένα άθλημα που υπόσχεται μόνο μελλοντικές επιτυχίες.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος στο χαιρετισμό του, μεταξύ των άλλων τόνισε ότι η Λαμία δίνει το παράδειγμα και αποτελεί την πόλη που εδρεύει μια Αθλητική Ομοσπονδία εκτός Αθηνών, αλλά και ένα νέο «πυρήνα» φιλοξενίας και άθλησης. «Υλοποιούμε βήμα-βήμα το σχέδιό μας για διεύρυνση της αθλητικής δραστηριότητας στη πόλη μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα ενώ η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών σε όλα τα αθλήματα να αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητες όλων μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Μεσολογγίου με την αυτοκτονία μιας 45χρονης γυναίκας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του messolonghivoice.gr, μια η γυναίκα έβαλε τέλος της στη ζωή της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *