Breaking News

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας σε δύο κεντρικούς δρόμους για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό

Σε Λεωνίδου και Θερμοπυλών η διακοπή κυκλοφορίας

Η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών έργων του Δήμου Λαμιέων ενημερώνει ότι την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

· Στην οδό Λεωνίδου, από τη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Παλαιολόγου από τις 08.00 π.μ. έως 10:00 π.μ.

· Στην οδό Θερμοπυλών, από τη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου μέχρι διασταύρωση με την οδό Πανουργιά από τις 10.00 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι.

“Η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες για το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό στολισμό της πόλης μας από τα συνεργεία του Δήμου μας.

Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών.” αναφέρει ο Δήμος Λαμιέων.

Δες επίσης

Χαμός στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ με Κωνσταντοπούλου – Μαγειρία: «Τρώτε με χρυσά κουτάλια, κάνεις μαγκιές» – «Θα ξεβρακωθώ»

Σε μία άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση, με εκρηκτικούς διαλόγους εξελίχθηκε η εξέταση του Χρήστου Μαγειρία από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *