Breaking News

Λαμία: Ελεύθερος αφέθηκε ο ταξιτζής που τον έπιασαν δύο φορές με ναρκωτικά

Για προσωπική χρήση ισχυρίστηκε ο 52χρονος ότι κατείχε τα ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 52χρονος Λαμιώτης αυτοκινητιστής  ο οποίος συνελήφθη για δεύτερη φορά για ναρκωτικά και μάλιστα  σε πολύ  σύντομο χρονικό διάστημα οι δύο συλλήψεις.

Μία στα διόδια Τραγάνας μαζί με έναν άλλο άτομο και με ένα κιλό χασίς και την δεύτερη με μικροποσότητα χασίς.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η μικροποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε στην κατοχή του κατά τη δεύτερη σύλληψη προοριζόταν για προσωπική χρήση.

Αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας, υποστήριξε ότι πρόκειται για παλιό, ψεύτικο και μη λειτουργικό αντικείμενο.

Ο αυτοκινητιστής  είναι  υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο οικείο  Αστυνομικό Τμήμα κάθε 15 και 25 του μήνα.

 

_____________

*Φωτογραφία αρχείου

 

Σχετικά άρθρα:

Φθιώτιδα: Είχαν στο αυτοκίνητο ένα κιλό χασίς [εικ.]

 

Λαμία: Συνέλαβαν ξανά 52χρονο για ναρκωτικά, όπλο, μαχαίρι και ρόπαλο

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τουρκία: Ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως η Τουρκία αγόρασε δυο νέα πλωτά γεωτρύπανα – Το ένα θα χρησιμοποιηθεί στη Λιβύη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε δύο ακόμη πλωτά γεωτρύπανα για έρευνες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *