Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Ενημέρωση για κυκλοφοριακή ρύθμιση (ανάστροφη ροή κυκλοφορίας) σε κεντρική οδό

 

Η ενημέρωση από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαμιέων

“Στα πλαίσια των εργασιών εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου απαιτείται η ανάστροφη ροή κυκλοφορίας της οδού Βασακάρη από την διασταύρωση της με την οδό Αθανασίου Διάκου έως την διασταύρωση της με την οδό Αχιλλέως.

Τα οχήματα που έρχονται από την οδό Αχιλλέως θα οδηγούνται υποχρεωτικά αριστερά στην οδό Βασακάρη και μετά δεξιά στην οδό Αθανασίου Διάκου.

Στην οδό Χατζοπούλου στην διασταύρωση με την Αθανασίου Διάκου τα οχήματα θα οδηγούνται υποχρεωτικά αριστερά προς την Πατρόκλου.

Στην οδό Μακροπούλου στην διασταύρωση με την οδό Κρίτσα θα διακοπεί η κυκλοφορία και τα οχήματα θα οδηγούνται αριστερά στην οδό Κρίτσα και δεξιά στην οδό Αθανασίου Διάκου.

Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στα παραπάνω τμήματα θα διαρκέσουν περίπου 20 μέρες, από 04.12.2023 έωςκαι 22.12.2023 και η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει Δευτέρα έως Σάββατο 07:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ..

Παρακαλούμε για την τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των παραπάνω οδών και μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία να δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Παρακαλούμε επίσης όπως προβείτε: σε συνεννόηση με τα εμπορικά καταστήματα για ελεύθερη πρόσβαση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, στην προειδοποίηση των οδηγών,ρυθμίσετε την κυκλοφορία με κατάλληλη σήμανση και με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) όπου χρειάζεται.

Επίσης παρακαλούμε για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση με ασφαλτική στρώση των τομών πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Στη ΜΕΘ η 21χρονη Νικολέτα μετά το χειρουργείο

Η  κατάσταση της υγείας της 21χρονης Νικολέτα, η οποία δέχθηκε αναίτια επίθεση με μαχαίρι στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *