Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Ενημερωτική εκδήλωση για την επέκταση του φυσικού αερίου – “Αναπτυξιακά οφέλη” για την περιοχή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της ΔΕΔΑ για την επέκταση του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ενημερώνουν σχετικά οι διοργανωτές:

                                                               

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με τη Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) με θέμα την επέκταση του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α & Β βαθμού, εκπρόσωποι παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων, εν δυνάμει καταναλωτές, καθώς επίσης και επαγγελματίες του κλάδου του φυσικού αερίου.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτσης Αθανάσιος αναφέρθηκε στα αναπτυξιακά οφέλη του έργου τόσο σε οικονομικό όσο και σε περιβαλλοντικό και κοινωνικό επίπεδο. Είναι ένα έργο το οποίο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ιδιωτικών επενδύσεων στην Περιφέρειά μας και θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και νέων προοπτικών για τον τόπο μας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Κάντε  LIKE και FOLLOW  στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να  είστε συνεχώς ενημερωμένοι!

Στη συνέχεια ο Συντονιστής – Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ κ. Αυλωνίτης Δημήτρης προχώρησε στην παρουσίαση του έργου, του δικτύου και της εμπορικής πολιτικής της ΔΕΔΑ.

Όπως ανέφερε θα κατασκευαστούν 100 νέα χιλιόμετρα δικτύου διανομής φυσικού αερίου, θα πραγματοποιηθούν συνδέσεις καταναλωτών όλων των κατηγοριών (οικιακών, εμπορικών, βιομηχανικών) και ταυτόχρονα θα εξυπηρετηθούν και συνδέσεις στο υφιστάμενο δίκτυο. Υπάρχει άριστη συνεργασία και επικοινωνία τόσο με το Δήμο Λαμιέων όσο και με τους τοπικούς φορείς, με πρωτεύοντα στόχο την ελάχιστη όχληση των πολιτών κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών επέκτασης του δικτύου, οι οποίες ξεκινάνε την 9η Δεκεμβρίου στη Λαμία και υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί σταδιακά έως το τέλος του 2023.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων ακολούθησε συζήτηση και σειρά ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους.

Αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και όλα τα έγγραφα (π.χ. αίτηση σύνδεσης, δικαιολογητικά) τα οποία απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία σύνδεσης υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr).

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέοι άντρες και γυναίκες, καθηλωμένοι σε ένα ακινητοποιημένο παρόν σε αναζήτηση της δόσης τους

Ανώνυμες σκιές στο χάος της μεγαλούπολης, εθισμένες σε ουσίες, αδιάκοπα περιφερόμενες σε αναζήτηση της δόσης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *