Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Λαμία: Επιτυχημένη η εκδήλωση για τη δέσμη δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

 

Η εκδήλωση (18/4/2023)  στη Λαμία για τη Δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), ΠΜ του ΕΦΕΠΑΕ αρμόδια για την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας , παρουσίασαν σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση τη Δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2023 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, Αινιάνων 4, στη Λαμία.

Ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ, κ. Θανάσης Κυρίτσης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τόνισε ότι τα στελέχη της ΑΝ.ΔΙΑ βρίσκονται στη διάθεσή τους για τη επίλυση αποριών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος , οι Αντιδήμαρχοι Λαμίας, κ. Δημήτρης Ρίζος και Κωνσταντίνος Αναστασίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας Λευτέρης Μπράζας, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, σύμβουλοι επιχειρήσεων και επιχειρηματίες της περιοχής.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση της κάθε Δράσης από τα στελέχη της ΑΝ.ΔΙΑ και οι παραβρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τη διαδικασία υποβολής και υλοποίησης των δράσεων και να απευθύνουν ερωτήσεις ώστε να έχουν τη δυνατότητα υποβολής ολοκληρωμένων επενδυτικών σχεδίων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Σε επιφυλακή οι Αρχές μετά τον ισχυρό σεισμό – Ρηγματώσεις σε κτίρια

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Λοκρών είναι σε επιφυλακή – Κλιμάκιο θα επιθεωρήσει για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *