Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Εργασίες αναβάθμισης φαναριών στους κόμβους της πόλης

 

«ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΣΕ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»

Σας γνωρίζουμε ότι από την Δευτέρα 17/06/2024 έως και την Πέμπτη 20/06/2024 θα γίνονται εργασίες αντικατάστασης –αναβάθμισης εξοπλισμού των φωτεινών σηματοδοτών σε κόμβους της πόλης ως εξής:

1) Κόμβος Λιανοκλαδίου – Στυρφακα – Τρίτη 18/06/2024.

2) Κόμβος Λιανοκλαδίου & κόμβος Σταυρού – Τετάρτη 19/06/2024

3) Λοιποί Κόμβοι (Χωρίς σβέση κόμβων) – Δευτέρα 17-06-2024 και Πέμπτη 20/06/2024 .

Κατά την διάρκεια των εργασιών, θα τεθεί εκτός λειτουργίας για μία ημέρα (από το πρωί έως αργά το απόγευμα), ο εκάστοτε κόμβος στον οποίο θα πραγματοποιούνται εργασίες. Η εταιρία «DOTSOFT» στην οποία κοινοποιείται το παρόν, θα πρέπει να εφαρμόσει την δέουσα σήμανση – ασφάλιση κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Ένωση ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ «DOTSOFT A.E-EUR.ELEC .LTD», στα πλαίσια του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ», και η επίβλεψη γίνεται από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε, στα πλαίσια Προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Λαμιέων.

Οι εργασίες στοχεύουν στην βελτίωση και στον καλύτερο συντονισμό της φωτεινής σηματοδότησης και της κυκλοφορίας στην πόλη της Λαμίας, και παρακαλούνται οι δημότες μας να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος σε χωριά του Δομοκού

Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Φθιώτιδα Η ενημέρωση από τον Δήμο Δομοκού για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *