Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Λαμία: Έβαλαν αφίσες που καταγγέλουν γνωστό επαγγελματία για σεξουαλική παρενόχληση

Πρωτοφανές περιστατικό στην πόλη της Λαμίας…

Πολλές  αφίσες σε έντονο ροζ-φούξια χρώμα τοποθετήθηκαν σε πολλά σημεία της Λαμίας την  Τετάρτη 15/9/2021, όπου στο κείμενο  καταγγέλεται γνωστός επαγγελματίας της πόλης για σεξουαλική παρενόχληση σε εργαζόμενες.

Σύμφωνα με όσα γράφονται και καταγγέλλονται,  ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας στο κέντρο της Λαμίας,  παρενοχλεί τις κοπέλες σεξουαλικά είτε λεκτικά είτε με χειρονομίες ενώ έχει και ρατσιστική συμεπριφορά. Στο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι υπήρξε έμμεση αλλά και άμεση απειλή για βιασμό. Μάλιστα τονίζεται ότι τα περισσότερα συμβάντα έχουν γίνει μπροστά στην σύζυγό του ιδιοκτήτη αλλά και σε πελάτες του καταστήματος.
Το κείμενο  υπογράφεται από την “Φεμινιστική Συνέλευση Λαμίας”  που πρώτη φορά μας “συστήνεται”  χωρίς καμία άλλη πληροφορία

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στον οποίο αναφέρονται οι αφίσες, μέσω του δικηγόρου του κ. Βασίλη Παπιώτη κατέθεσε μήνυση κατά γνωστών και αγνώστων.

Για ευνόητους λόγους από την αφίσα έχουν κρυφτεί στοιχεία.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Απολογιστική Γενική Συνέλευση για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας ενημερώνει για την ανοιχτή απολογιστική Γενική Συνέλευση στις 26/9/2021. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συναδέλφισσες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *