Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: «Φέτος Στηρίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Διακρίσεων»

 

Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μηδενικής Ανοχής (κάθε 1η Μάρτη), ενώνουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας για το δικαίωμα της αξιοπρεπούς ζωής κάθε ανθρώπου ενάντια στις φυλετικές, έμφυλες και κοινωνικές διακρίσεις.

Το οικοτροφείο Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Αγία Ερμιόνη» της ΑΜΚΕ Αποστολή σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων και τους φορείς ΕΠΑΨΥ (Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας), ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος (Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος), Κοι.Σ.Π.Ε. «ΑΝΕΜΩΝΗ» (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΝΕΜΩΝΗ»), ΠΕΨΥκΚΑ (Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής), ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λαμιέων, εναντιωνόμαστε κατά του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στην πλατεία Ελευθερίας, από τις 10:30 έως 13:30 μ.μ. με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ψυχικής υγείας , διακρίσεων και στίγματος.

Οι δράσεις απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά και περιλαμβάνουν:
-Ενημέρωση πολιτών
-Βιωματικά και δημιουργικά εργαστήρια.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

47 ζώα άγριας πανίδας εντοπίστηκαν πρόσφατα νεκρά στον Έβρο από δηλητηριασμένα δολώματα

Τα περισσότερα ζώα που βρέθηκαν ήταν σε προχωρημένη σήψη 47 ζώα άγριας πανίδας εντοπίστηκαν πρόσφατα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *