Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Η απονομή – θεσμός των «Μουστάκειων Βραβείων» στους αριστούχους μαθητές

Παραμονή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, κατά την τέλεση της καθιερωμένης σχολικής γιορτής, πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γενικό Λύκειο Λαμίας η απονομή – θεσμός των «Μουστάκειων Βραβείων» στους αριστούχους μαθητές, σε αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων τους που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά την εκπαιδευτική χρονιά 2021-2022.

Κατά την τελετή βράβευσης που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ. ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο αρμόδιος για τα κληροδοτήματα Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Δημήτρης Μπεσλεμές απένειμαν βραβεία στους μαθητές.

Το παρών στην απονομή έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, και ο Διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Λαμίας Ανδρέας Αγγελακόπουλος.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κατά την απονομή των βραβείων δήλωσε σχετικά : «…. Η παράδοση συνεχίζεται. Συνεχίζεται χάρη στον καθημερινό κόπο των μαθητών, στην έμπνευση των εκπαιδευτικών και στην άοκνη υποστήριξη των γονέων, οι οποίοι ως αφανείς ήρωες στηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους…» ενώ απευθυνόμενος προς τους μαθητές τόνισε:

«…Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην εκπαιδευτική σας πορεία και σίγουρα αποτελεί έναυσμα για την εκπλήρωση των ονείρων σας. Και η σημερινή εκδήλωση έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι εσείς μας δείχνετε τον δρόμο να γινόμαστε καλύτεροι και μας υποδεικνύετε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης τέτοιων αισιόδοξων και ελπιδοφόρων εκδηλώσεων. Από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους εσάς, τους πρωταγωνιστές της σημερινής εκδήλωσης και να τονίσω πως αισθανόμαστε υπερήφανοι. Γιατί, ο δικός σας αγώνας που αναδεικνύεται σήμερα εδώ, αποτυπώνεται και ως θετικό πρότυπο στην κοινωνία μας, δημιουργώντας την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Ο Δήμος Λαμιέων θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας επιλύοντας όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί, προκειμένου να συνεχίσετε απρόσκοπτα την προσπάθειά σας…..»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μιχαηλίδου: Έχουμε φέρει “τα πάνω – κάτω” στο ζήτημα της παιδικής προστασίας εντατικοποιώντας τον ελεγκτικό μηχανισμό

Έχουμε φέρει “τα πάνω – κάτω” στο ζήτημα της παιδικής προστασίας εντατικοποιώντας τον ελεγκτικό μηχανισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *