Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί σχετικά με τη συμπεριφορά οδηγών στο κέντρο της πόλης της Λαμίας. Άλλωστε δεν είναι λίγα τα τροχαία ατυχήματα που σχεδόν καθημερινά καταγράφονται στην πόλη.
Ωστόσο, θα πρέπει να αναδεικνύουμε και τα θετικά. Έτσι θα πρέπει να σημειώσουμε την κατάσταση που παρατηρήσαμε με τις έξυπνες διαβάσεις στο κέντρο της πόλης της Λαμίας.
Με αφορμή ένα άλλο ρεπορτάζ, βρεθήκαμε στην πλατεία Πάρκου και στην πλατεία Λαού, όπου για αρκετή ώρα παρατηρήσαμε όσο βρισκόμασταν εκεί, ότι οι οδηγοί στην έξυπνη διάβαση, σταματάνε προκειμένου οι πεζοί να περάσουν, δίνοντας τους προτεραιότητα.
Γεγονός που δείχνει την ορθή τήρηση του ΚΟΚ αλλά και τον σεβασμό στους πεζούς, που επιδεικνύει έτσι έναν “οδηγικό πολιτισμό”.
Ευελπιστούμε όλοι μας να επιδεικνύουμε τέτοια ορθή οδηγική συμπεριφορά, όπως με τις διαβάσεις, συνεχώς και παντού!
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας






