Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Η «ΒΑΡΒΙΤΟΣ» απαντά στην ανακοίνωση του Σωματείου Μουσικών Λαμίας – “Ψευδή και ανυπόστατα όσα αναφέρονται”

Μετά την ανακοίνωση που απέστειλε προς δημοσίευση το Σωματείο Μουσικών Λαμίας για την ματαίωση του φεστιβάλ Lamia Fest –δείτε εδώ σχετικό άρθρο-, ο Πολιτιτικός Σύλλογος «ΒΑΡΒΙΤΟΣ» απαντά σε όσα σχετικά αναφέρθηκαν.

Αριθ. Πρωτ: 24/2022                                                               Λαμία 18 – 9 – 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απίστευτη έκπληξη αλλά και οργή ο σύλλογος μας πληροφορήθηκε μέσω ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης την ανακοίνωση του σωματείου μουσικών Λαμίας, με την οποία καταγγέλλει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων, και … τον σύλλογό μας.

Αφού ο συντάκτης του κειμένου αυτού κάνει μια εκτενέστατη αναφορά σε χρηματικά ποσά και διαλόγους μελών της διοίκησης του με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, ανακατεύει στις ομολογουμένως περίεργες συναλλαγές του, αλλά και απαιτήσεις του την «ΒΑΡΒΙΤΟ» και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Με προσβλητικότατους χαρακτηρισμούς, εξυπνακισμούς και λογικά άλματα, ο αδαής συντάκτης του λιβελογραφήματος αναφέρει:

«συλλόγων που δημιουργούνται γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό και για να πουλάει μπύρες και αναψυκτικά κατά αποκλειστικότητα ο πρόεδρός τους στην εκδήλωση… »

Ως σύλλογος δεν γνωρίζουμε ούτε έχουμε πληροφορηθεί το παραμικρό για το συγκεκριμένο σωματείο αλλά δεν είμαστε και σε θέση να γνωρίζουμε τις ικανότητες και την επάρκεια των (φερομένων ως) μελών του.

Η «ΒΑΡΒΙΤΟΣ» είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος που δημιουργήθηκε από ανθρώπους της Ρούμελης, καταξιωμένους ο καθένας στον τομέα των δραστηριοτήτων του και με υψηλή αναγνωρισιμότητα και αποδοχή των δράσεων και πεπραγμένων του. Σύμφωνα δε και με επίσημα και πιστοποιημένα συμβόλαια συνεργασίας, ο σύλλογος, είναι επίσημος εκπρόσωπος του Οργανισμού European Music Day (Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής) με την συνεργασία και τις οδηγίες του οποίου διοργάνωσε μουσική εκδήλωση στους χώρους της Π.Ε.Λ. με την συμμετοχή των κορυφαίων Ροκ μουσικών σχημάτων της Ελλάδας αλλά και group από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας. Μια εκδήλωση πρωτοφανή για την πόλη της Λαμίας, με την συμμετοχή πάνω από 5.500 χιλιάδων θεατών από ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα και για την πραγματοποίηση της οποίας ο σύλλογος εξάντλησε τα αποθεματικά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε την πολιτιστική μας για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο δε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. ΚΑΚΑΒΑΣ Ανδρέας, είναι καταξιωμένος επιχειρηματίας με 30χρονη διαδρομή στον χώρο της εστίασης και των μουσικών εκδηλώσεων. Ενδεχομένως δε, κάποια από τα μέλη που δηλώνει ότι εκπροσωπεί το συγκεκριμένο σωματείο, να «έφαγαν ψωμί» στις επιχειρήσεις του.

Καταγγέλλουμε και αποκρούομε τα όσα αναφέρονται στο κείμενο του σωματείου μουσικών, ως ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε ανθρώπους αγνώστων προθέσεων, αμφιβόλων διαθέσεων και ελεγχόμενων συμπεριφορών, σε ένα «παιχνίδι» διαγκωνισμού και επιθέσεων κατά των δημοτικών αρχόντων της πόλης μας, να θυματοποιηθεί η «ΒΑΡΒΙΤΟΣ» και οι δράσεις της.

Ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου έχει ήδη λάβει την εντολή να προχωρήσει στην άσκηση κάθε ένδικου μέσου εναντίον των συκοφαντών και λιβελογράφων του σωματείου μουσικών Λαμίας, αλλά και παντός άλλου υπευθύνου ή διακινητή των συκοφαντιών, για την προστασία της «ΒΑΡΒΙΤΟΥ» και των μελών της.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο                                                                                                       Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΚΑΒΑΣ                                                              ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δίκτυο Αλληλεγγύης: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Παρασκευής (23/2)

Διανύουμε την 6η εβδομάδα μαζικών και μαχητικών εκπαιδευτικών κινητοποιήσεων ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του υπουργού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *