Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Κοπή Βασιλόπιτας στην Αστυνομική Διεύθυνση

Την Βασιλόπιτα της Αστυνομίας ευλόγησε ο Φθιώτιδος Συμεών, στην εθιμοτυπική εκδήλωση της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος,  παρουσία του ΓΠΑΔ, Υποστρατήγου Γ. Κανέλλου.

Συγκεκριμένα, το Αστυνομικό Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος επισκέφθηκε στις 10/2/2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Στερεάς Ελλάδος, Υποστρατήγου Γεωργίου Κανέλλου, προκειμένου να ευλογήσει την Βασιλόπιτα και να ευχηθεί πατρικώς στον Στρατηγό, στους Αστυνομικούς Διευθυντές, στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και σε όλους τους εργαζομένους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε το νέο έτος 2022 να φέρει υγεία και δύναμη σε όλους, ώστε να επιτελούν το καθήκον τους για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, ενώ ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε τόσο στην μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ. και της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και στην μελλοντική, από εδώ και πέρα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Υπουργείο Εξωτερικών: “Για άλλη μια φορά η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα” για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με σημερινές (29.01.2023) τουρκικές αναρτήσεις για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *