Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Κυκλικός κόμβος στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Φραντζή

Έναρξη εργασιών κατασκευής του έργου «Κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Φραντζή»

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και Φραντζή.

Το έργο αποτελεί τμήμα της ευρύτερης παρέμβασης για την ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση του νοτιοδυτικού τμήματος Λαμίας, προϋπολογισμού 11,6 εκατ. ευρώ, και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην κατασκευή ισόπεδου κόμβου κυκλικής κίνησης (K3) στην διασταύρωση των οδών Ελευθερίας και Φραντζή και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή φωτιζόμενων «έξυπνων» διαβάσεων, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«… Ξεκινάμε σήμερα, ένα ακόμη έργο σε ένα σημείο με ιδιαίτερα αυξημένη κινητικότητα πεζών, δίκυκλων και οχημάτων, ώστε να βελτιώσουμε τις κυκλοφοριακές συνθήκες και να αναβαθμίσουμε την προσβασιμότητα των πεζών, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια και αυτορρύθμιση της διέλευσης των οχημάτων.

Ζητάμε την υπομονή κατοίκων και διερχομένων για την προσωρινή όχληση που είναι αναπόφευκτη, προκειμένου με την ολοκλήρωση των εργασιών, να απολαμβάνουμε όλοι το αποτέλεσμα.

Εφαρμόζουμε σε κάθε σημείο της πόλης τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα που σέβονται και υπηρετούν τον άνθρωπο, βελτιώνουν την καθημερινότητά του και δημιουργούν τη νέα εικόνα της πόλης μας.…».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με στελέχη ιαπωνικών επιχειρηματικών ομίλων της ομοσπονδίας Keidanren

Στο Τόκιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τους λόγους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *