Κυριακή , 3 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης, Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λαμία, ενόψει του αυριανού εορτασμού του Πολιούχου της πόλεως Αγίου Λουκά και των εκδηλώσεων για την απελευθέρωσή της

Αναφέρει η Αστυνομία: Η Υπηρεσία μας, αφού ευχηθεί Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα, ο Άγιος Λουκάς ο Ευαγγελιστής προστάτης και βοηθός σε όλους σας, καθώς δε και της Πόλεώς μας και της Πατρίδος μας, οι οποίες να είναι ελεύθερες εις τους αιώνες, σας ενημερώνει ότι:

Με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Λαμίας, λόγω του αυριανού, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, εορτασμού του Πολιούχου της πόλεως της Λαμίας, Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστή, καθώς και των εκδηλώσεων για την απελευθέρωσή της.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από ώρες 07:00 έως 12:00, θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στις οδούς: Υψηλάντη (από την συμβολή της με την οδό Ευαγγελιστρίας έως την πλατεία Ελευθερίας) – Σκληβανιώτου – Κοραή – Τυμφρηστού (από δ/ση με οδό Πατρόκλου έως την Πλ. Αχιλλέως) – ανώνυμη δημοτική οδός (500 μέτρα από τη δ/ση της με την οδό Τυμφρηστού). Από την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται τα οχήματα των επισήμων, τα αστικά λεωφορεία και τα ταξί.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επείγουσα έκκληση για αίμα για δύο χρονών παιδάκι

  Ο δύο χρονών Ιάσωνας  από την Ευρυτανία χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια. Το παιδί νοσηλεύεται  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *