Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Ο Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας σε αγιασμούς σχολείων

 

 

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, παραβρέθηκε στους αγιασμούς σχολείων και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του στις μαθήτριες και τους μαθητές, στις οικογένειές τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς, για μια καλή και γόνιμη χρονιά.

Οι συγκεκριμένες σχολικές μονάδες της Λαμίας, αναβάθμισαν τις υποδομές τους από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Ειδικότερα, ο Υπουργός επισκέφθηκε:

1. Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λιανοκλαδίου, στο οποίο ολοκληρώθηκε η κατασκευή και τοποθέτηση τριών μεταλλικών θυρών και αυτόματου μηχανισμού ανοίγματος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση μεταλλικής περίφραξης και η διαμόρφωση εισόδων του σχολείου.

2. Το Πειραματικό, 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, στο οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της αποξήλωσης εξωτερικών κουφωμάτων και η τοποθέτηση νέων κουφωμάτων αλουμινίου, έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

3. Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, στο οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η αντικατάσταση των παλαιών, μη λειτουργικών θυρών στις τουαλέτες του σχολείου, με 12 νέες θύρες, ενώ τοποθετήθηκαν στα WC 8 καζανάκια με νέα επιτοίχια πλαστικά.

«Η αναβάθμιση των Υποδομών Παιδείας αποτελεί βασική προτεραιότητα για το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών. Και εδώ, σε αυτές τις σχολικές μονάδες, με ταχύτητα και συνέπεια, ολοκληρώνουμε σημαντικά έργα υποδομών και εξασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες για τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ανάγκες τους. Οι παρεμβάσεις του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, μέσω των Κτιριακών Υποδομών, συνεχίζονται.», δήλωσε σχετικά ο Υπουργός.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο μπάσκετ στη Λάρυμνα

  Εγκαίνια Γηπέδου Μπάσκετ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών Ο Δήμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *