Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία – “Περηφανη Πόλη”: Διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Κορδολέμη – Τι είχε δηλώσει

Παραβιάζει τις βασικές αρχές της παράταξης” αναφέρεται στην ανακοίνωση-διαγραφή της παράταξης «ΛΑΜΙΑ-Περήφανη Πόλη»

Η Δημοτική Παράταξη «ΛΑΜΙΑ-Περήφανη Πόλη» του νυν Δημάρχου Λαμιεών κ. Θύμιου Καραΐσκου γνωστοποίησε την Τρίτη 4/10/2022, τη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μιχάλη Κορδολέμη.

Διαβάστε την ανακοίνωση από την παράταξη «ΛΑΜΙΑ-Περήφανη Πόλη»  για την διαγραφή, ενώ να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Κορδολέμης είχε προβεί σε δηλώσεις περί ανεξαρτητοποίησης του και συμπόρευσης με τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου – παρουσιάζεται παρακάτω στην συνέχεια η δήλωση του.

Η ανακοίνωση από την “Περήφανη Πόλη”:

“Η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη «ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ», κατά την ειδική συνεδρίαση της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Κορδολέμη, από μέλος της, σε συνέχεια της δημόσιας τοποθέτησής του, με την οποία παραβιάζει τις βασικές αρχές της παράταξης.

Ήδη για το σκοπό αυτό, ο επικεφαλής της παράταξης, το μεσημέρι της 4ης Οκτωβρίου 2022, απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία θέτει εκτός παράταξης τον κ. Κορδολέμη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
και ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ”

 

Οι δηλώσεις του κ. Κορδολέμη περί ανεξαρτητοποίησης του:

“Ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας και δεν υπήρχε και τόσο καλή συνεργασία με τον δήμαρχο και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους δημότες του Δήμου μας θέλω να δηλώσω ότι ανεξαρτητοποιούμαι από τον συνδυασμό “Περήφανη Πόλη” και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου και των δημοτών μας.

Την επίσημη δήλωση για την ανεξαρτητοποίηση μου θα την υποβάλλω στην αμέσως επόμενη δημοτική συνεδρίαση του Δ.Σ στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και ενώπιον όλων των συναδέλφων μας. Επίσης θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον δήμο”.

 

Τελικά πρόκειται για διαγραφή ή ανεξαρτητοποίηση;;; Ή και τα δύο μαζί;

Διαφαίνεται ότι η  προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά και το επόμενο χρονικό διάστημα θα συναντάμε συνεχώς…εξελίξεις…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων

Με την κανονική άδεια και πατρική ευλογία του Ποιμενάρχου και Πνευματικού Πατέρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *