Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Ποινή φυλάκισης με αναστολή για πρώην Δημοτικό Σύμβουλο, για τραυματισμό 12χρονου σε γήπεδο 5Χ5

Το δικαστήριο αποφάσισε την ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή τριών ετών,  στον πρώην εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού στον Δήμο Λαμιέων με αφορμή τον τραυματισμό 12χρονου -τότε- παιδιού.

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος μέσω του δικηγόρου του θα ασκήσει έφεση, όπως γνωστοποιήθηκε.

Στις 5/5/2023 θα συζητηθεί η αγωγή της αποζημίωσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Λαμίας.

Αναφορικά για το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος το γήπεδο ήταν κλειδωμένο με λουκέτο και υπήρχε πινακίδα σήμανσης που απέτρεπε παιδιά και λοιπούς να μπαίνουν στο γήπεδο. Ταυτόχρονα ο δικηγόρος του κ. Αμπλιανίτης σημείωσε ότι πλευράς του Δήμου και του πελάτη του είχαν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες που προβλέπονταν για να διαπιστωθεί η ανάγκη και να διαταχθεί το κλείσιμο του χώρου ενώ συμπληρώθηκε ότι ο Δήμος Λαμιέων έχει 70 παιδικές χαρές και 40 γήπεδα και είναι αδύνατον να υπάρχει 24ωρη φύλαξη. Η πλευρά του κατηγορούμενου άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος της οικογένειας κ. Κρούπης, σημείωσε: “Η απόφαση, πιστεύουμε ότι ήταν ένα μήνυμα του Δικαστηρίου προς τους αιρετούς ότι έχουν δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις προς τους δημότες. Η σημερινή Απόφαση ήταν η πλήρης δικαίωση του πενταετούς αγώνα των γονέων του ανηλίκου”.

*φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία για την 2η αγωνιστική  των playouts

2η αγωνιστική  στα  playouts όπου η Λαμία διεκδικεί την παραμονή της  στην Super League Τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *