Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΛΑΜΙΑ στο Κέντρο: “Δικαιώθηκε η στάση μας για την ΠΕΛ!”

Ο συνδυασμός “ΛΑΜΙΑ στο Κέντρο” με Δελτίο Τύπου αναφέρεται στην χρηματοδότηση για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  και την στάση που κράτησε επί του θέματος.

“Η έγκριση χρηματοδότησης με 21.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και η εξασφάλιση αρχικά άλλων 15.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ, μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δικαιώνει όλους όσους πιστέψαμε στο όραμα για την αλλαγή σελίδας σε έναν εμβληματικό χώρο που εγκαταλείφθηκε, παρά τις πολύχρονες διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας.

Ο συνδυασμός μας, ‘’Λαμία στο Κέντρο’’, από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου και με τη ψήφο του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και με την αντιπροσωπευτική συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου Φορέα.

Η μεγάλη δημόσια χρηματοδότηση που εξασφαλίζεται για την υλοποίηση των έργων και η συνεργασία-συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων και της πολιτείας εγγυώνται πως ο χώρος της ΠΕΛ θα διαδραματίσει εκείνο τον αναπτυξιακό ρόλο τον οποίο όλες οι δημοτικές παρατάξεις, χρόνια τώρα, είχαν πάντα ψηλά στην προεκλογική τους ατζέντα.

Εμείς από τη πλευρά μας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί η θέση της Λαμίας ως αναπτυξιακός πόλος στην Κεντρική Ελλάδα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, υπηρετώντας πάντα τις αρχές μας για διαφάνεια, λογοδοσία και υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.”

Για τον συνδυασμό Λαμία στο Κέντρο

Παναγιώτης Στασινός

Γεώργιος Παπανικολάου

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΠΑΣ Λαμία – Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ για την 6η αγωνιστική της FUTSAL LEAGUE

Το Ψυχικό αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 για την στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *