Breaking News

Λαμία: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από καβγά με ανήλικο ρομά

 

Καβγάς δύο ανηλίκων στη Λαμία, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός 

15χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας  έπειτα από επεισόδιο, όπως καταγγέλθηκε, το οποίο  εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/3/2024,  με έναν άλλον ανήλικο.

Το επεισόδιο  σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Εκκλησιών σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net.

Ο 15χρονος είχε πάει σε ένα  mini market,  όπου εκεί συνάντησε τον άλλον ανήλικο, ηλικίας περίπου 12-13 ετών, Ρομά, με τον οποίο είχε ένα φραστικό επεισόδιο.

Στην συνέχεια, ο ανήλικος Ρομά φέρεται να έσπρωξε τον 15χρονο σε κατηφόρα με αποτέλεσμα αυτός να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο  μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο πατέρας του 15χρονου  υπέβαλλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του άλλου ανηλίκου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

Δες επίσης

Μεγάλη απάτη τύπου «carousel» ύψους 46,9 εκατ. ευρώ – Κατασχέσεις μετρητών, πολυτελών οχημάτων και crypto

Από  δίκτυο εταιρειών με έδρες σε Βουλγαρία,  Κύπρο, Τσεχία και Ελλάδα Το Γραφείο της Ευρωπαϊκής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *