Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Τα εγκαίνια της έκθεσης Αγιογραφίας «Φως Ιλαρόν»

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας, υπό το τίτλο «Φως Ιλαρόν», τέλεσε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στον πολυχώρο πολιτισμού – ιστορίας – τέχνης «Genesis art – eco synergy» στην οδό Αθ. Διάκου στη Λαμία.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών συνεχάρη τους εμπνευστές και διοργανωτές της Εκθέσεως, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, καθώς επίσης ευχήθηκε πατρικώς και εγκαρδίως στους 20 Φθιώτες Αγιογράφους, έργα των οποίων στολίζουν την Έκθεση, να έχουν πάντα υγεία και την από Θεού δύναμη για να συνεχίζουν μέσα από το τάλαντο της καλλιτεχνίας που τους χάρισε ο Θεός, να αγιογραφούν τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, την Μητέρα Παναγία και τους Αγίους της Εκκλησίας μας και έτσι να συμβάλλουν με την τέχνη τους στην ενδυνάμωση της πίστης των ανθρώπων και στην συνέχιση της Εκκλησιαστικής Πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: 40 θέματα για την Οικονομική Επιτροπή

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 29/11/2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *