Πέμπτη , 7 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Ομόφωνα αρνητική απόφαση για τα Αιολικά σε περιοχές του Δήμου

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση για την συζήτηση για το ζήτημα των Αιολικών Πάρκων στον Δήμο Μακρακώμης την Παρασκευή 23/10/2020.

Ύστερα από εκτενή συζήτηση ομόφωνα αποφασίστηκε και ψηφίστηκε  ότι ο Δήμος Μακρακώμης είναι αρνητικός στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών και γενικότερα αιολικού πάρκου τόσο στην Σαράνταινα όσο και συνολικά στον Δήμο Μακρακώμης.

Κομβική και καθοριστική επίσης ήταν η παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας κ Παναγιώτη Ράμου που κατέδειξε τις αρνητικές επιπτώσεις που θα ανακύψουν.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Το σχετικό βίντεο και εκτενές ρεπορτάζ με τις τοποθετήσεις και ότι ειπώθηκε συγκεκριμένα.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Rapid tests για κορονοϊό στη Στυλίδα, 8/12/2023

  Ενημερωθείτε για τους νέους ελέγχους για κορονοϊό στη Στυλίδα. Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου …

Ένα σχόλιο

  1. καθοριστική ήταν η αταλάντευτη στάση της κ. Ρήγα από την πλειοψηφία. Ο κ. Ράμμος ανέπτυξε απλά την πολιτική του ΚΚΕ χωρίς ο ίδιος ούτε η ΛΣ να έχουν συμβάλλει στο ελάχιστο (ούτε υπογραφές δεν έβαλαν τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης και της “Συντονιστικής” στα δεκάδες έγγραφα που στείλαμε σε Δήμο, Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη κλπ) στην πίεση που ασκήθηκε για να γίνει αυτή η συνεδρίαση και να στηριχτούν οι διαφορετικές φωνές μέσα από την συμπολίτευση. Οι “αγωνιστικότητά” τους εξαντλείται στην επαναστατική φρασεολογία και τίποτα παραπάνω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *