Δευτέρα , 29 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Θλίψη για τον χαμό του Νίκου Παπαγεωργίου – “Η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην περιοχή μας”

 

Τα συλληπητήρια τους εκφράζουν η διεύθυνση και το  Προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας για τον χαμό του Νίκο Παπαγεωργίου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

“Η Πρόεδρος, τα Μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου, η Διευθύντρια και το Προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του εκπαιδευτικού και επί χρόνια συνεργάτη της Βιβλιοθήκης Νίκου Παπαγεωργίου.

Ο Νίκος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας ακούραστος εκπαιδευτικός, εραστής της τέχνης του λόγου και της ποίησης και αρωγός του πολιτισμού στην πόλη μας. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου και από το 2015 έως το 2020 με την ιδιότητα του Προέδρου, άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα.

Επί των ημερών του, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας πραγματοποίησε εκδηλώσεις και αφιερώματα σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης. Μερικά ονόματα που επισκέφθηκαν την πόλη μας ως προσκεκλημένοι της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας ήταν η Ρέα Γαλανάκη, η Άλκη Ζέη, ο Οδυσσέας Ιωάννου, η Λίνα Δημοπούλου, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Τεύκρος Μιχαηλίδης, ο Στέφανος Δάνδολος και πολλοί άλλοι. Εμπνευστής και πρωτοστάτης των περισσότερων δράσεων υπήρξε ο Νίκος Παπαγεωργίου που, συνήθως, είχε την ευθύνη της επιμέλειας και παρουσίασής τους. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον κόσμο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού της περιοχής μας.”

 

 

Φθιώτιδα: Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Παπαγεωργίου…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επίθεση κουκουλοφόρων στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 21:00, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *