Λαμία: Τρία κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους σε υπηρεσίες του Δήμου

Τρία άτομα που εργάζονται σε υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής θετικά στον κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες.

Την Δευτέρα 16/11 έγινε γνωστό το ένα κρούσμα,  αλλά αργότερα γνωστοποιήθηκαν άλλα δύο, το ένα στην ίδα υπηρεσία και το το άλλο σε διαφορετική.

Σημαντικό είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ότι και στις τρεις περιπτώσεις,  οι εργαζόμενοι έλειπαν με άδεια από την υπηρεσία τους, γεγονός που μειώνει την ανησυχία για διασπορά του ιού στον χώρο εργασίας τους.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια από πλευράς Δήμου Λαμιέων που εξαρχής τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στις αντίστοιχες υπηρεσίες. Και οι τρεις εργαζόμενοι είναι σε καραντίνα κια γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Δες επίσης

13χρονος κατηγορείται για βιασμό συμμαθήτριάς του… Αναστάτωση στο σχολείο…

 Ο 13χρονος αρνείται την κατηγορία του βιασμού Μία πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά δύο 13χρονους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *