Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Υπογράφηκε προσύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των επιστημονικών, επαγγελματικών φορέων της Φθιώτιδας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας [ΦΩΤΟ]

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024, υπογράφηκε προσύμφωνο συναντίληψης & συνεργασίας μεταξύ των επιστημονικών, επαγγελματικών φορέων/συλλόγων της Π. Ε. Φθιώτιδας καθώς και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το προσύμφωνο υπογράφηκε μεταξύ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – 8ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, του Γεωπονικού Συλλόγου Π.Ε. Φθιώτιδας – Ευρυτανίας, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Φθιώτιδας & της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατ. Στερεάς Ελλάδος.

Όλα τα συνεργαζόμενα μέρη συμφώνησαν στον από κοινού σχεδιασμό, προετοιμασία, υποβολή και υλοποίηση δράσεων για τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Το πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας θα περιγράφεται και θα αναλύεται στο Πρωτόκολλο Συνεργασίας που θα προετοιμασθεί και θα εγκριθεί από τα Διοικητικά Συμβούλια και τα αρμόδια όργανα των φορέων.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του www.fonografos.net

     

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συμμορία ανηλίκων διέπραττε ληστείες

Αποδομήθηκε συμμορία ανηλίκων που διέπραττε ληστείες στην περιοχή των Αχαρνών Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων ληστειών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *