Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμιώτης κατηγορείται για κλοπές-απάτες με λεία πάνω από 220.000€

Συνελήφθη ο 56χρονος λαμιώτης Α.Κ. μαζί με τον συνεργό του από την Αθήνα.

Με βάση την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής,  ο ένας από τους δύο πρόσφατα συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων με τη μέθοδο της απασχόλησης, είναι από την Λαμία. Το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους,  υπερβαίνει τις 220.000€.

Αναφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για τις σύλληψεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, κατηγορούμενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ειδικότερα, οι ανωτέρω προφασιζόμενοι υπαλλήλους Εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και τους έπειθαν να τους επιτρέψουν την είσοδο στις οικίες τους προκειμένου να εξακριβώσουν υποτιθέμενη βλάβη στην ηλεκτρική εγκατάσταση. Στη συνέχεια, ο ένας κατηγορούμενος οδηγούσε τους παθόντες στο χώρο της κουζίνας όπου τους απασχολούσε, ενώ ο έτερος ερευνούσε τους χώρους της οικίας, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους παθόντες και αφαιρούσε χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εξιχνιάσθηκαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών με την ανωτέρω μεθοδολογία, με το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν να υπερβαίνει τις 220.000 ευρώ.

Αναλυτικά το Αστυνομικό Δελτίο καθώς και σχετικές φωτογραφίες εδώ

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δύο φυτά τα οποία φυτρώνουν μόνο στο όρος Παγγαίο και πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη διατήρησής τους

Δύο φυτά τα οποία φυτρώνουν μόνο στο όρος Παγγαίο, μπαίνουν στο μικροσκόπιο επιστημόνων με στόχο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *