Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμπάδες και τρόφιμα προσέφερε το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «ΣΟΦΙΑΔΗΣ» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Λαμπάδες και τρόφιμα προσέφερε το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «ΣΟΦΙΑΔΗΣ» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Οι μαθητές του φροντιστηρίου σε συνεργασία με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς πήραν μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία κατασκευάζοντας πασχαλινές λαμπάδες για τα μικρά παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενώ παράλληλα συγκέντρωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων με κοινό σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ευχαρίστησαν το φροντιστήριο «Σοφιάδης» για την προσφορά του συμβάλλοντας έτσι στο έργο της Δομής .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid tests για κορονοϊό, 30/5/2023

  Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *