Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λάρυμνα και Καλαπόδι – Τα αποτελέσματα των 274 rapid tests

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στη διενέργεια rapid test Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στη Λάρυμνα και στο Καλαπόδι.

Ειδικότερα, στην Λάρυμνα πραγματοποιήθηκαν 184 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 από τους οποίους προέκυψαν 5 θετικά δείγματα.
Τα κρούσματα αφορούν σε αλλοδαπούς που βάσει της ιχνηλάτησης είναι στενές επαφές των εργαζομένων που είχαν βρεθεί θετικοί στη μονάδα ιχθυοκαλλιεργειών το Σάββατο.

Στο Καλαπόδι πραγματοποιήθηκαν 90 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 το σύνολο των οποίων ήταν αρνητικοί σε Covid-19.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Θανάσης Ζεκεντές, ο οποίος συμμετείχε στη δειγματοληψία στο Καλαπόδι, ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν το δραστικό περιορισμό των νέων μολύνσεων στο Δήμο Λοκρών και επιτρέπουν την αισιοδοξία για το μέλλον.

Στο σύνολο του Δήμου Λοκρών από 29 Ιανουαρίου έως σήμερα 6 Απριλίου διενεργήθηκαν από τις κινητές ομάδες δειγματοληψίας 30 δράσεις, με λήψη 5.828 δειγμάτων (που αντιστοιχεί στο 29,7% του πληθυσμού) και εντοπίστηκαν 201 θετικά δείγματα (ποσοστό θετικότητας 3,4%).

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα 3 καίρια σημεία της μεγάλης Νίκης του Καραΐσκάκη στο Δίστομο το 1827

Τα 3 καίρια σημεία της μεγάλης Νίκης του Καραΐσκάκη στο Δίστομο το 1827 , για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *