Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λιανοκλάδι: Ενημέρωση για τον αναδασμό – Προχωρούν οι διαδικασίες σε όλη την Φθιώτιδα

Στην επόμενη φάση προχωρούν οι αναδασμοί στη Φθιώτιδα όπως ενημερώνει η Αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας – Που θα γίνουν οι επόμενες ενημερώσεις

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Αθανάσιου Καρακάντζα στο Λιανοκλάδι αναφορικά με την επανεκκίνηση του αναδασμού στην περιοχή.

Μαζί με τον Βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κώστα Αποστολόπουλο, υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων αλλά και εκπρόσωπο των μελετητών ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κυρτσόπουλο Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστασίου και κ. Κουτσοβέλη Σωτήριο και τους κατοίκους της περιοχής για την υφιστάμενη κατάσταση που χρόνιζε, απαντήθηκαν ερωτήσεις και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα επόμενα βήματα που ακολουθούν.

Αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί και για τις κοινότητες σε Στύρφακα, Αμούρι, Ζηλευτό, Λυγαριά και Δίβρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Καρακάντζας δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη βαρύτητα και κατά προτεραιότητα, επανεκκινούμε έργα αναδασμών στη Φθιώτιδα που για χρόνια είχαν βαλτώσει. Εκτός των ανωτέρω περιοχών, σε πλήρη εξέλιξη είναι ο αναδασμός στην Ανατολική Βίστριζα ενώ πρόσφατα επανεκκινήσαμε και τους αναδασμούς σε Αμφίκλεια, Σφάκα και Μακρακώμη, όπου και εκεί θα πραγματοποιηθούν άμεσα αντίστοιχες συναντήσεις. Έργα ιδιαίτερα για την οργάνωση και διαχείριση της αγροτικής γης που θα προσδώσουν μακροχρόνια οφέλη στον πρωτογενή τομέα σε όλη τη Φθιώτιδα».

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τζο Μπάιντεν: Έτοιμος να μιλήσω με Β. Πούτιν, αν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε 1/12/2022  πως είναι «έτοιμος» να συνομιλήσει με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *