Breaking News

Lockdown – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζει από σήμερα

Με βάση της ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ, αλλάζει από σήμερα, το ωράριο αναφορικά με την  απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (26/04/2021), η απαγόρευση κυκλοφορίας παρατείνεται κατά  μία ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα το ωράριο της απαγόρευσης ξεκινά από τις 22:00 -και όχι από τις 21:00- μέχρι τις 05:00.

Σημειώνεται ότι το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις με τον κωδικό μετακίνησης 6 όπως συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι συμπολίτες θέλουν να μετακινηθούν λόγω Πάσχα εντός του Νομού Φθιώτιδας μεταξύ Δήμων, δεν μπορούν παρά μόνο το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Τέλος, από τη Δευτέρα του Πάσχα (03/05), το ωράριο της απαγόρευσης θα ξεκινά από τις 23:00.

 

 

Δες επίσης

Το “ευχαριστώ” του Φάνη Σπανού στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

“Καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά”  και ένα ευχαριστώ στους εργαζόμενους, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *