Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Lockdown Σπερχειάδα – Έκτακτη σύγκληση φορέων υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας για τα μέτρα

Με ανησυχία και αρκετή αναστάτωση ξημέρωσε σήμερα η Σπερχειάδα, πρώτη ημέρα του τοπικού lockdown καθώς υπάρχει σύγχηση για τα μέτρα που ισχύουν.

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 5/1/2021 ειδική συνάντηση φορέων στη Σπερχειάδα αναφορικά με τα επιβαλλόμενα μέτρα του τοπικού Lockdown για να δοθούν όλες οι διευκρινήσεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας μαζί με το επιτελείο κάλεσε σύγκληση με τους τοπικούς φορείς  στις 13:30 στο Συνεδριακό Κέντρο “Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα“. Στη σύγκληση αυτή,  υπό τον Αντιπεριφερειάρχη μαζί με τους φορείς (Δήμος Μακρακώμης, Πολιτική προστασία του Δήμου, Αστυνομία και λοιπές αρχές) θα δοθούν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με τα επιβαλλόμενα μέτρα περιορισμού και τι ισχύει σε κάθε περίπτωση ώστε να να μην υπάρχει σύγχηση και λάθος εντυπώσεις.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Οπότε καλούνται οι πολίτες της Σπερχειάδας να αναμένουν μέχρι το μεσημέρι να ενημερωθούν επισήμως και καταλλήλως για το τι ακριβώς ισχύει για κάθε περίπτωση και κατάσταση.
Από την άλλη συνίσταται να μην επικρατεί κάποιου  είδους πανικός, η κατάσταση της πανδημίας αντιμετωπίζεται, χρειάζεται δε από τον καθένα προσοχή και υπευθυνότητα για να μην υπάρχει εξάπλωση. Σήμερα το μεσημέρι θα λυθούν όλες οι απορίες  και θα δοθούν επεξηγήσεις για το τι θα ισχύει στην πόλη έως την Πέμπτη 14/1/2021.

Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο άρθρο μας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φάνης Σπανός από Χαλκίδα :«Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες»

  «Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες, πριν αλλά και μετά την 8η Οκτωβρίου!» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *