Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λουτρά Αρχανίου….Γιατί τέτοια απαξίωση…

Η κατάσταση στα Λουτρά στο Αρχάνι…. Εικόνες αποκαρδιωτικές, όπου ένας τέτοιος “πλούτος” δυστυχώς είναι παρατημένος και δεν έχει  αξιοποιηθεί ακόμη..

Ο www.fonografos.net βρέθηκε την Πέμπτη 9/10/2020  μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας  Ιαματικής Ιατρικής κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη, προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στο χώρο (μάλιστα υπό βροχή) και να αναφερθεί στην αξιοποίηση του.

Ο κ. Κουσκούκης  στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του  (θα αναρτηθεί σύντομα για να την παρακολουθήσετε) υπογράμμισε ότι τα Λουτρά Αρχανίου αποτελούν μία  ξεχωριστή πηγή με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα – η μοναδική στην Ευρώπη που έχει υψηλό Ph-  και θα πρέπει να αναγνωριστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι για την ουσιαστική αξιοποίηση των λουτρών και την ανάπτυξη της περιοχής.

Δυστυχώς  αυτές τις εικόνες πλήρους εγκατάλειψης είδαμε μπροστά μας…

Θυμίζουμε ότι πριν καιρό ο Αντιδήμαρχος κ. Πάνος Κοντογεώργος σε μια από τις πολλές αναρτήσεις του στο facebook, ( ο οποίος  ενημερώνει άμεσα για πολλά τοπικά ζητήματα και τα παρακολουθεί στενά και ασχολείται),  είχε αναφερθεί στα Λουτρά Αρχανίου (Ιούνιος 2020) και στην αξιοποίηση τους…. Αλλά από τότε δεν βλέπουμε να έχει γίνει κάτι…

Εύστοχα αναγνώστης μας αναφέρει “Να τα  χάλια μας… Λουτρά Αρχάνι”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

O Στέφανος Ξενάκης στην Χαλκίδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου «10 πράγματα που δεν μας έμαθαν»

Το βιβλιοπωλείο Ίαμβος και οι εκδόσεις Key Books σάς προσκαλούν σε μια ομιλία με θέμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *