Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με 115 συμμετοχές η εκκίνηση του Ιστορικού Ακρόπολις 2022, με επίκεντρο τη Φωκίδα

« ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2022 » – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιτέα (από το Λ/Χ Ιτέας ) και άλλες λεπτομέρειες του σημαντικού αγώνα αυτοκινήτων

Με 115 συμμετοχές η εκκίνηση του Ιστορικού Ακρόπολις 2022

Επίκεντρο του φετινού rallye , η Φωκίδα με διανυκτέρευση όλων των πληρωμάτων στην Ιτέα

 

Η ράμπα της αφετηρίας του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022, στη σκιά της Ακρόπολης στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου, θα υποδεχθεί 102 πληρώματα και 13 αναβάτες μοτοσικλετών στη μεγάλη επιστροφή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, 36 πληρώματα της κατηγορίας Sporting και, ακολούθως, 4 της κατηγορίας Legends θα συμμετάσχουν στις 11 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα (έξι το Σάββατο 4/6 και πέντε την Κυριακή 5/6), που έχουν συνολικό μήκος 149,61 χιλιομέτρων.

Στον αγώνα Regularity θα διαγωνιστούν 62 πληρώματα αυτοκινήτων και 13 αναβάτες μοτοσικλετών. Μεταξύ των πρώτων περιλαμβάνονται και 8 πληρώματα από το εξωτερικό, καθώς οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν 18 ΕΔΑ – δέκα την πρώτη ημέρα και οκτώ τη δεύτερη.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου 4/6 στην Ιτέα, αφού πρώτα λάβουν μέρος στην αντίστοιχη νυχτερινή δοκιμασία (στην ΕΔ «Καρούτες» εκείνοι των κατηγοριών Sporting/Legends και σε διαδρομή περιμετρικά της πόλης της Φωκίδας εκείνοι της Regularity).

Όπως και η εκκίνηση κάτω από τον Παρθενώνα, έτσι και ο τερματισμός το απόγευμα της Κυριακής 5/6 (στις 19:00) στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας θα είναι κοινός για όλους τους αγωνιζόμενους του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Δείτε παρακάτω τους πίνακες συμμετοχών:

Λ/Χ ΙΤΕΑΣ :«ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

http://karteria1.blogspot.com
https://www.youtube.com/watch?v=c4UEVJQjw8U

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέο δίκτυο ποδηλατοδρόμων 1,5 χλμ στη Λάρισα

Νέο δίκτυο ποδηλατοδρόμων 1,5 χλμ στην πόλη της Λάρισας με χρηματοδότηση 3 εκατ. ευρώ από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *