Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με Χρ. Σταϊκούρα και Στ. Πέτσα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δ. Καμένων Βούρλων Γ. Συκιώτης – Στο επίκεντρο, έργα υποδομής στο Δήμο

Ο Δήμαρχος Δήμου  Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης  Συκιώτης ενημερώνει ότι  είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με τους υπουργούς κ.κ. Χρήστο  Σταϊκούρα και Στέλιο  Πέτσα, όπου συζητήθηκαν – όπως αναφέρει- τα έργα υποδομής που δρομολογούνται στον  Δήμο.

Αντίστοιχα για κάθε συνάντηση του στα γραφεία των Υπουργών αναφέρει:

“Ιδιαιτέρως εποικοδομητική ήταν η σημερινή μου συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κύριο Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος με ιδιαίτερη προθυμία και θετική διάθεση, αντιμετώπισε, όπως εξάλλου συνήθως πράττει, τις ανάγκες του τόπου μας.
Συζητήσαμε για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων υποδομής και ανάπτυξης στο Δήμο μας, για τα οποία οι οριστικές ανακοινώσεις, θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Χαίρομαι ιδιαίτερα, που οι προσπάθειες, που κάνουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση, σταδιακά αρχίζουν να ευοδώνονται, καθώς δρομολογούνται και εν ευθέτω χρόνω θα υλοποιηθούν μεγάλες και σημαντικές εγκαταστάσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των δημοτών, όχι μόνο από αισθητικής απόψεως, αλλά κυρίως από την άποψη της θωράκισης της υγείας και της ασφάλειας, κατά τη λειτουργία των οικισμών και των πόλεων, οι οποίες θα λύσουν μεγάλα και χρόνια προβλήματα.
Είναι ευτυχής συγκυρία που ο Νομός μας εκπροσωπείται στην Κεντρική Διοίκηση, από ανθρώπους, που έχουν όραμα και θέλουν να παρέξουν έργο.”

“Ευχαριστώ θερμά τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο. Στέλιο Πέτσα, για την υποδοχή και το ένθερμο ενδιαφέρον, που επέδειξε, κατά τη σημερινή μας συνάντηση, επί της ανάπτυξης των προτάσεων μας. Μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης «Αντώνης Τρίτσης», θα δοθεί προτεραιότητα σε μεγάλα και υψηλού προϋπολογισμού έργα, που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, τις υποδομές του Δήμου, καθώς και τις κτιριακές ανάγκες της εκπαίδευσης, που μας αφορούν άμεσα, καθώς θα υλοποιηθούν εντός των γεωγραφικών και διοικητικών ορίων του Δήμου Καμένων Βούρλων. Μάλιστα οι δεσμεύσεις δεν είναι γενικές και αόριστες, αλλά οι αναγκαίες διαδικασίες έχουν τροχοδρομηθεί και σύντομα θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε ειδικότερες ανακοινώσεις.
Άμεσα ωστόσο, αναμένονται καίριες παρεμβάσεις, σε απαρχαιωμένα συστήματα ύδρευσης, τα οποία πραγματικά ταλανίζουν τους δημότες, έργα για τα οποία δόθηκε άμεση προτεραιότητα χρηματοδότησης.
Ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να επισημάνω και να επαινέσω την προσπάθεια των συνεργατών μου, πολιτικών και επιστημονικών, οι οποίοι με συνεπή, επίμονη και πολύωρη απασχόληση, συντελούν στο να συνταχθούν οι προτάσεις αυτές, να είναι πλήρεις και να μπορούν να πάρουν το δρόμο της χρηματοδότησης και της υλοποίησης.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Λαμιέων ενημερώνει για τις εκδηλώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων – Με Γιώργο Τσαλίκη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *