Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με επιτυχία το OPEN DAY στο Ωδείο της Μητρόπολης Φθιώτιδας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 το «Open Day» του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία.

Ενημερώνει σχετικά η Μητρόπολη Φθιώτιδας:

“Το ανοιχτό μας Ωδείο, σε μια πραγματικά υψηλού επιπέδου εκδήλωση, υποδέχθηκε τους γονείς – κηδεμόνες που έχουν ήδη εμπιστευτεί τα παιδιά τους σε εμάς και τους έδωσε την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς τους. Επίσης υποδέχθηκε γονείς – επισκέπτες μαζί με τα παιδιά τους, οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής Ωδείου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν ο Διευθυντής Δρ. κ. Ανδρέας Ιωακείμ και οι 21 καθηγητές του Ωδείου ενώ για την προετοιμασία φρόντισαν η γραμματεία μαζί με μαθητές του Ωδείου.

Την εκδήλωσε ευλόγησε με την παρουσία του και με τους πατρικούς λόγους του o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ωδείου, τονίζοντας ότι: το Ωδείο μας είναι ανοιχτό καθημερινά και τελεί Open Day οποιαδήποτε στιγμή και να το επισκεφθεί κανείς. Παράλληλα συνεχάρη τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Ωδείου για την επιμέλεια και την αγάπη που δείχνουν στην μετάδοση των γνώσεων, τους μαθητές για την εξαίρετη απόδοσή τους και τους γονείς – κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη, την αγάπη τους και την θερμή συμμετοχή τους.

Τα παιδιά μας περνούν στο Ωδείο ένα μεγάλο μέρος της δημιουργικής τους ζωής και είναι σπάνιο το συναίσθημα που νιώσαμε όλοι μας βλέποντας για λίγο τον κόσμο από τα μάτια των παιδιών.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *