Τετάρτη , 4 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Με κάθε επισημότητα τα «Ανδρούτσεια» στις Λιβανάτες [εικ.]

 

Η Εκδήλωση «Ανδρούτσεια» στη μνήμη του Οπλαρχηγού Οδυσσέα Ανδρούτσου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα «Ανδρούτσεια 2023» προς τιμή του Ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Οδυσσέα Ανδρούτσου στην Πλατεία Οδυσσέα Ανδρούτσου μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα Λιβανατών το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στις 09:30.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης απηύθυναν χαιρετισμό, και στην συνέχεια μίλησε για τη ζωή και το έργο του Οδυσσέα Ανδρούτσου η ιστορικός – φιλόλογος κ. Ευαγγελία Δημοπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Χορωδία της Αρκίτσας, η Χορωδία Γυναικών Λιβανατών, τα Παιδικά Χορευτικά του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβανατών «Οδυσσέας Ανδρούτσος» και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βουλευτής και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντρέας Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας και Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Μαρία Τζανακάκη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Ωδείου κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, κ. Έλενα Κυριάκου, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Νικόλαος Ανεστάκος, κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, η Υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με καταγωγή από τις Λιβανάτες κ. Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδη, ο Αρχικελευστής κ. Στυλιανός Παπανικολάου, ο Υπαρχιπυροσβέστης κ. Στυλιανός Ζερζεβούλης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβανατών κ. Σταυρούλα Ψευτούρα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λιβανατών κ. Ιωάννα Θεοδοσίου και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Πρέπει η Λαμία να αποκτήσει αγορά τοπικών βιολογικών προϊόντων;”

  *Γράφει ο Στέφανος Σταμέλλος   “Με ρωτούσε προχθές ένα φίλος, γιατί η Λαμία δεν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *